Logboek

Toen de Goden sliepen

De komende weken maakt Het Fluisterhuis een korte tussenstop in de wereld van de volwassenen, de kinderen van weleer. 

Als Art Educator in Residence werken we tot eind mei op kunstencampus deSingel naar aanloop van de première van onze voorstelling 'Toen De Goden Sliepen'. Reserveer via de link hieronder zeker tijdig je tickets, plaatsen zijn beperkt!

Natuurlijk vergeten we onze allerjongste fans niet! Bij het vallen van de nacht verschijnt Aruru, het land waar dromen van komen en pijnen verdwijnen aan ons kleuterpubliek. Intussen ontluiken er in de wandelgangen van Het Fluisterhuis weer nieuwe verhalen en ideetjes die komen seizoen de kinderen van de lagere school mee op avontuur nemen!

Poster1.jpg

Alweer één jaar geleden!

Schermafbeelding 2018-04-30 om 14.39.31.png

Exact een jaar geleden stond Het Fluisterhuis voor het eerst op de planken met de wervelende voorstelling Kottekebuik, een verhaal over grote en kleine angsten en de zoektocht naar een veilig nest. De afgelopen 365 dagen hebben we niet stilgezeten en kijken we met volle teugen uit naar ons uitstapje in het volwassenentheater met 'Toen De Goden Sliepen' (première 27 mei,DeSingel) en nemen we ons jongste publiek het komende seizoen mee naar de droomwereld van Aruru.

Aruru is gered!!!

Hoezee, Aruru is gered! Bedankt dappere dromers van Danscentrum Movere. Wat een fijne tocht beleefden we met jullie. Al dansend op de zon, langs dichtende sprotjes, spuwende regenbogen en nog veel meer sluimerwezens behoedden jullie de aarde voor slechte dromen en redden jullie Aruru van de vergeteldood!

Wat een avontuur... Wij dromen alvast over Zulema de Zon! :)

Welkom Jasmien!

Ongeduldig in het duister, wacht een nieuwe naam. 
Op zoek naar kunst en avontuur, een fluisterhuiscompaan?
Met haar hoed vol ideeën en muziek in het hart
neemt ze vandaag een magische start.
Het mysterie sluimert en het licht gaat aan...
Dames en heren:
Jasmien, onze nieuwe Fluisterhuisiaan!

En we zijn... vertrokken!

Met een warm gevoel blikken we terug op onze geslaagde debuutvoorstelling Kottekebuik! Bedankt aan alle toeschouwers voor jullie enthousiasme, medeleven en aanwezigheid!

Hou verder deze pagina zeker in de gaten, grootse plannen op til!

Lieve groetjes, 

De Fluisterhuisbende

Dorst dorst dorst!

Van al dat harde werk krijg je toch zo'n dorst! We zijn nog twee weken verwijderd van ons eerste avontuur. SPANNEND!!!

Nog een maand!

We kunnen het zelf bijna niet geloven! Binnen een maand staan wij op de planken om de avonturen die wij met Lord Dog beleefden met jullie te delen.

Hier is al een voorproefje van wat er jullie te wachten staat.

Er was eens...

 

Het is zover! Wat zijn we trots!

Het fluisterhuis is geboren! Hiep hiep, HOERAAAAA! Er werd al hard gezwoegd en gezweet, maar we hebben nog veel werk voor de boeg. Zo zijn we volop bezig om dit plekje op het wereldwijde spinnenweb zo leuk mogelijk te maken voor jullie. Het is heel simpel, kijk maar eens rustig rond en ontdek waar wij mee bezig zijn :)

Avontuurlijke groetjes van Jolien en Sarah