Het Fluisterhuis

_DSC1443.jpg
 

Ontstaan

Als louter uitvoerend muzikant voelden Sarah De Wit, Jasmien Van Cleuvenbergen en Jolien Van De Sande zich beperkt in hun fantasie. Ze ontmoeten elkaar in de wandelgangen van het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen en ontdekten een gedeelde interesse voor muziek, theater en verhalen. Na een geslaagde eerste samenwerking tijdens het project 'kottekebuik' richten de dames in augustus 2017 een vast gezelschap op onder de naam vzw het fluisterhuis. Vandaag bouwen Jasmien, Sarah en Jolien ijverig verder aan het perfecte fluisterhuis vol fantasie, muziek, theater en dans.

Queeste

In een wervelwind van dans, muziek en puur plezier balanceert het fluisterhuis op de grens tussen duister en licht, tussen realiteit en droom. Het jonge collectief kijkt met kinderogen naar de wereld en vertelt op een speelse manier hoe die volgens hen draait. Maatschappelijke thema's worden bespreekbaar gemaakt op maat van de kinderen/adolescenten.

 

Avonturiers

_DSC1759.jpg

Jasmien Van Cleuvenbergen

Dag lieve allemaal! Mijn naam is Jasmien. Wanneer je de deur van mijn hoofd op een kiertje zet, kan je de gekste pianomelodieën, zangstukjes of saxofoonklanken horen!

Het is zo leuk om avonturen te delen met mijn fluisterhuisvrienden met een kop warme chocomelk of zelfgemaakte ijsthee.  Benieuwd naar het resultaat? Kom zeker kijken naar onze volgende voorstelling! 

 
23800105_10215021507436827_7653696704390468121_o.jpg

Jolien Van De Sande

Hé jij daar, aangenaam! Mijn naam is Jolien, het saxmachien. Ik toeter en toonladder de hele dag van de daken!

Mijn notitieboek vol noten en kriebelende letters is mijn grootste schat!

Wil je me graag een keertje horen spelen? Super, ik sta nu al te popelen om mijn passie met jou te delen!

 

Sarah De Wit

Welkom in het fluisterhuis! Wat leuk dat je even langskomt. Ik ben Sarah en ik HOU van dansen! Wanneer ik 's morgens wakker word, dans ik mijn weg naar de ontbijttafel, ik dans tijdens het tandenpoetsen, op de fiets, in de tram, ... Het liefst dans ik op de muziek die Jolien en Jasmien voor mij spelen. Ik zou graag eens iets voor jou dansen. Kom je dan kijken?